Lessen en kampen: StevoKitesurf

Welkom bij Stevokitesurf, het outdoor-activiteitencentrum van 4-voudig Belgisch Kampioen Freestyle Kitesurfen Steve Verelst en zijn echtgenote Tineke David. We zijn gevestigd in De Panne, België, bij surfclub Side Shore Surfers.

Kitesurflessen

Het is niet alleen onze bedoeling om jullie te laten proeven van de meest populaire en verslavende watersport, we willen ook van iedere leerling ook een goede kitesurf(st)er maken! Om plezier en veiligheid te garanderen, kiezen we voor een combinatie van een goeie uitleg over de veiligheidsregels en genoeg oefentijd op het strand en het water.

www.kitesurflessen.be

Golfsurflessen

Altijd al eens willen golfsurfen? Ervaar hoe het voelt om met een board van een golf te glijden. Tijdens de golfsurflessen leer je in de golf in te peddelen en daarna rechtstaand mee te surfen met de golf. Een sport voor jong en oud!

Uniek in België: golfsurfles met daarin een les streetsurfen! Hiervoor gebruiken we boards van het merk Smoothstar, het grootste surfskatemerk van Australië. Het belangrijkste voordeel van het streetsurfen is dat je je volledig kan concentreren op je techniek, zo kunnen we simuleren wat je daarna moet doen in de golf. De smoothstar boards worden gebruikt van beginners tot pro’s.

www.surflessen.be

Suplessen

SUP-en is in! Het Stand Up Paddle- boarden is overgevlogen vanuit Hawaii en is de laatste jaren ook bij ons heel bekend geworden. Het is dan ook een sport die door iedereen kan beoefend worden, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde! Het is de kunst om al rechtstaand je evenwicht te vinden op een grote golfsurfplank en met behulp van een peddel baan je je een weg op zee. Is de zee vlak, dan kun je een eindje gaan varen en omgeven door enkel water genieten van onze prachtige Noordzee. Is er een mooie branding dan leer je om in te peddelen in de golf en zo mee te glijden!

stevokitesurf.com/sup-lessen

Kampen

Tijdens het kamp leren we je alles aan om veilig en goed te kunnen surfen of kitesurfen. Naast de kitesurf- of surflessen voorzien we heel wat andere activiteiten. Zo maak je kennis met verschillende water- en strandsporten en ook je boardgevoel zal verbeteren. Wil je je zoon, dochter of jezelf een onvergetelijke ervaring geven? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

www.golfsurfkampen.be
www.kitesurfkampen.be

Initiaties en sportdagen

Wij bieden sportieve activiteiten en outdooractiviteiten aan voor bedrijven, scholen, verenigingen, groepen, vrijgezellenuitstappen...

U kunt bij ons terecht voor allerlei funsporten om en rond de zee en het strand. We organiseren losse initiaties en stellen voor u ook graag een volledige dag samen. Alles wordt aangepast aan de doelgroep en de wensen van de klant.

Keuze uit: powerkiten, laadborden, golfsurfen, skimboarden, vlottenbouw op zee, streetsurfen en tarpsurfen, sandboarden, mountainboarden, mountainbike tocht, teambuilding op het stand, beachvolley, beachsoccer, Frisbee, kinball, vechtvliegeren...

initiaties.be

Initiaties